Heeft u een vraag?

Contact

Elektriciteit renoveren vraagt om de nodige expertise
Wij voeren elke opdracht uit met dezelfde dosis passie en vakmanschap

Wil u uw elektriciteit renoveren in Gooik of in Vlaams-Brabant? Neem dan beslist contact op met Multi Service, de uitgelezen partner in totaalrenovaties.

Uw installatie aanpassen of compleet vernieuwen 

Multi Services komt bij u langs om uw elektriciteit gedeeltelijk aan te passen of uw verouderde installatie totaal te vernieuwen. Zo plaatsen we stopcontacten, stekkerdozen en bekabeling voor allerlei toepassingen. Daarnaast behoort ook het uitslijpen, het gebruiksklaar maken van elektrische installaties en het opmaken van elektrische schema’s tot onze core-business. Om het plaatje compleet te maken installeren we ook rookmelders en verlichting.

Kwaliteit als prioriteit

Om elektriciteit te renoveren en de juiste verlichtingsarmaturen aan te brengen maakt de expertise van de vakman het verschil. Met 10 jaar ervaring, slaagt Multi Service er altijd in om een oplossing aan te bieden die 100 procent op maat van de klant is. Kwaliteitsvol werk, een vlekkeloze afwerking en stiptheid zijn pluspunten waarmee dit renovatiebedrijf uit Gooik het verschil maakt. Ze kunnen dan ook rekenen op talrijke tevreden klanten in het Pajottenland.

Vraag een vrijblijvende offerte

Benieuwd naar de mogelijkheden voor elektrische- of sanitaire installaties? Of op zoek naar een tuinman? Neem dan vandaag nog contact op, maak een afspraak en vraag een vrijblijvende offerte. Gaat u met ons in zee? Dan zorgen wij ervoor dat uw project piekfijn opgeleverd wordt.

Multi Service

Kindekensstraat 22
1755 - Gooik

Tel.: 02 880 79 71 02 880 79 71

BTW BE 0715.806.847

Waarom voor ons kiezen?

  • Vrijblijvende offertes
  • Alle renovatiewerken A-Z
  • 1 Aanspreekpunt
  • Gericht advies