Heeft u een vraag?

Contact

Wij vernieuwen of vervangen uw sanitaire installaties
Bij de installatie maakt de knowhow van de vakman het verschil

Zoekt u een firma om verwarming en sanitaire installaties in Gooik in Vlaams-Brabant te plaatsen, te herstellen en te onderhouden? Hoogtijd om kennis te maken met Multi Service, een partner met 10 jaar ervaring op het vlak van centrale verwarming en sanitair.

Een gloednieuwe badkamer 

U kan Multi Service inschakelen voor totaalrenovaties van uw badkamer. Het kan gaan over de vernieuwing of de volledige vervanging van uw sanitaire installaties. Wij plaatsen kranen, lavabo’s, bad, douche en toilet en leggen alle leidingen. Daarnaast kan u ook op ons rekenen voor het plaatsen van vloer- en wandtegels. We verzorgen de inrichting tot in de puntjes.

Gespecialiseerd in centrale verwarming

Multi Service uit Gooik plaatst ook centrale verwarming met radiatoren, convectoren of vloerverwarming. Verder behoren ook het plaatsen van boilers, ketels op aardgas, warmtepompen en zonneboilers tot onze activiteiten. Ook na de installatie blijft dit renovatiebedrijf in de buurt. Wij doorkruisen het Pajottenland ook voor onderhoud en herstellingen.

Wist u dat Multi Service ook langs komt om uw elektriciteit renoveren? Of dat zaakvoerder Mathias Vervoort ook een vakkundig tuinman is? Contacteer ons gerust met al uw vragen of om een afspraak te maken. Wij komen graag vrijblijvend langs.

Multi Service

Kindekensstraat 22
1755 - Gooik

Tel.: 02 880 79 71 02 880 79 71

BTW BE 0715.806.847

Waarom voor ons kiezen?

  • Vrijblijvende offertes
  • Alle renovatiewerken A-Z
  • 1 Aanspreekpunt
  • Gericht advies