Heeft u een vraag?

Contact

Geef uw tuin in handen van een ervaren tuinman
Geniet van een tuin die straalt in elk seizoen

Overweegt u een tuinman in Gooik in te schakelen? Kies dan voor het vakmanschap van Multi Service, een partner met veel kennis van zaken.

Wij toveren uw tuin om tot een groen pareltje 

Hebt u geen groene vingers? Of gewoon geen tijd of zin om uw tuin aan te leggen en te onderhouden? Mathias Vervoort is een ervaren en bedreven tuinman. Hij legt uw tuin aan met een frisse kijk en een ongeremde creativiteit. Wij adviseren u bij de keuze van planten, bomen, struiken en bloemen en leggen grasperken en tuinpaden aan. Daarnaast komen we éénmalig of periodiek langs om uw tuin te onderhouden. We maaien gras, snoeien hagen, struiken en aanplantingen met de grootste zorg. Alles is piekfijn in orde.

Van afsluiting tot tuinhuis en terras

Multi Service in Gooik gaat voor complete projecten, inclusief het plaatsen van afsluitingen, het bouwen van tuinhuizen, carports, pergola’s en het aanleggen van prieeltjes, opritten en terrassen. Wij begeleiden u bij de keuze van kwaliteitsvolle en duurzame materialen. U kan kiezen uit klinkers, tegels of hout.

Stipte en correcte service

Wat wil u bereiken? En wat is het budget? Vanuit die vragen werken we een concept uit met een kostenraming. We maken een ontwerp dat rekening houdt met uw wensen op het vlak van functionaliteit en uitstraling. Bovendien hechten we het grootste belang aan correcte afspraken, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Wil u graag meer info over tuinwerken? Of over totaalrenovaties, sanitaire installaties of elektriciteit renoveren? Contacteer ons gerust. Wij helpen u graag verder.

Multi Service

Kindekensstraat 22
1755 - Gooik

Tel.: 02 880 79 71 02 880 79 71

BTW BE 0715.806.847

Waarom voor ons kiezen?

  • Vrijblijvende offertes
  • Alle renovatiewerken A-Z
  • 1 Aanspreekpunt
  • Gericht advies